pv subsidieadvies

PV Subsidieadvies
Postbus 74
6660 AB Elst
t. 0481-483 406
info@pvsubsidieadvies

bericht

Stel uw vraag

We nemen spoedig contact met u op

naam bedrijf:

contactpersoon:

e-mail:

uw vraag:

Agro & Food

Dit onderdeel is bestemd voor ondernemers die actief zijn in en rondom de Agro of de Food sector.

In de praktijk blijkt dat sommige ondernemers veel geld mislopen. Het is feitelijk ook ondoenlijk om alle wijzigingen dagelijks bij te houden. Er zijn ook onverwachte subsidiekansen die niet gezien worden. Het probleem is vaak tijdgebrek en onbekendheid met de regelingen.

Wij hebben ons ten doel gesteld toegevoegde waarde te leveren aan ondernemers op gebied van subsidies. Daarbij wordt uitgegaan van uw actuele plannen. Email uw subsidievraag. U krijgt spoedig een reactie.

We hebben gedegen kennis van de sector en jarenlange advieservaring. Vele succesvolle subsidieprojecten zijn al afgerond. Bijvoorbeeld op gebied van (glas)tuinbouw, energie, voedselverwerking, toeleverende- en afnemende industrie, veehouderij en groene ruimte. Een gesprek over onze ervaringen? Email

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek over subsidiekansen voor uw plannen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

We zijn u graag van dienst vanuit ons vakgebied zodat u door kunt groeien in uw vakgebied. Wij nemen uw subsidiezorgen uit handen en leveren toegevoegde waarde voor uw onderneming.


t: 0481-483 406

email pv subsidieadvies